• Vinogradov

Juleopskift: Æg med svampekaviar

Som del af vores julekalender har vi fået lov at dele en række jule- og nytårsopskrifter fra den russiske familie, Vinogradov. Det betyder, at du gennem december kan lade dig inspirere i køkkenet af disse russiske, kulinariske klassikere.

Foto: buljon.ru

Ingredienser

  • 250 g champignon

  • 1 løg

  • 1-2 spsk vegetabilsk olie

  • 5 hårdkogte æg

Kog æggene. Pil dem og skær dem i halve. Fjern forsigtigt æggeblommen. Vask svampene og hak dem fint. Steg løg i olien. Tilføj svampene og smag til med salt og peber. Køl massen af. Overfør til en blender og blend til du har en puré. Rør sammen med æggeblommerne. Fyld de halve æg med massen og sæt på køl.


Приятного аппетита!

18 visninger0 kommentarer

Følg os!

 
IMG_0318%2520(2)_edited_edited.png
russia-704883_edited_edited.png
  • Facebook
  • Instagram
unnamed%20(2)_edited.png
127474595_416181173098270_6523815273634533365_n%20(2)_edited.png